Skip to content

Bijzondere projecten

Mirthe doet regelmatig mee aan bijzondere theater- en muziekprojecten, haar veelzijdigheid brengt haar op de meest bijzondere plekken.

Zij is wekelijks te horen in de Q-musical, een satirisch item van cabaretiers Edo Berger en Wouter Monden op Q-music. Zij deed een kleine tour met rapper Diggy Dex in een speciale samenwerking met de New Manhattan bigband uit Amersfoort. Onder leiding van Johan Hoogeboom en Mattijs Verhallen maakt zij deel uit van een wisselende groep kleinkunstenaars die regelmatig een ode brengen aan een bijzondere liedschrijver zoals Randy Newman, Jacques Brel en Billy Joel.

In opdracht van het Appollofirst theater in Amsterdam maakte zij de kerstvoorstelling 'a Christmas blues' met oa Mike Boddé, Arie Cupé, Maria de Fatima en Boy 'Hazes' Ootemann. Zij is regelmatig te zien als side-kick en backing vocalist voor Sven Ratzke tijdens zijn late-night schows in de Stadsschouwburg Utrecht. En op verzoek van de Sonsbeek theater Avenue in Arnhem maakte zij samen met duo World of Ludique een speciale nachtclubvoorstelling ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het festival.

In seizoen 2019/2020 maakte zij deel uit van het Kleinkunstgezelschap Andermans veren Live, Zij was te zien in de voorstelling "Hoe goed wil je het hebben" met Kirsten Berkx, Johan Hoogeboom, Bas Marée en Matthias Valk.

Mirthe zingt jazz, Franse chansons, Duitstalig repertoire, kleinkunst, musicalrepertoire en pop. In samenwerking met Daniël Cohen treedt zij geregeld op met liedjes op maat voor bedrijven en particulieren.

Speellijst

  • 16
    mrt 2020
    Bijzondere projecten
    Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny (t/m 5 april) Amsterdam