Skip to content

Daddy Freddie

In de voorstelling DADDY FREDDIE besluit Mirthe dat zij de dochter van Freddie Mercury is.

Zij heeft alle bewijzen in huis: een smeulende blik, vlammende performance, voorkeur voor leer en een soort van snor. Zij gaat op zoek naar haar vader en komt zo dichter bij de rockster dan zij ooit voor mogelijk had gehouden. Mirthe voert haar publiek mee naar het rijke oeuvre en onstuimige leven van één van de meest charismatische performers aller tijden. Een bijzondere theaterbelevenis vol grappige anekdotes, pikante ontboezemingen en prachtige muziek.

Bekijk hier het nummer 'You take my breath away'

Mirthe Bron (zang en piano), Janco van der Kaaden (percussie) en Coen Kaldeway (basklarinet) steken bekende en minder bekende Queen songs in een spannend nieuw jasje. DADDY FREDDIE wordt gezongen in het Engels en het Nederlands. De regie is in handen van Mike Boddé, cabaretier en Freddie fan.

Mirthe is een innemende zangeres, veelzijdige actrice, liedschrijfster en wandelende Freddie Mercury encyclopedie. Na jarenlang alles over de zanger gelezen en alles van hem beluisterd te hebben, weet zij inmiddels meer over Freddie dan over haar eigen vader.

Sven Ratzke: "Mirthe Bron is een multitalent om te koesteren! Energiek, enthousiast en eigenzinnig. Mirthe combineert op een prachtige manier haar talenten zang, acteren en performance in deze eigen voorstelling. Zij verdient een plek om te stralen"


Mylou Frencken: "Freddie zou apetrots zijn op zo'n dochter"

Met: Mirthe Bron (spel, zang en toetsen), Janco van der Kaaden (percussie en zang) Coen Kaldeway (basklarinet, saxofoon en zang)

Regie: Mike Boddé

Foto: Piek

Speellijst