Skip to content

Theater

Eerder was Mirthe te horen en te zien in deze producties,

Van Opera tot cabaret en van muziektheater/musical tot Franse chansons.

Camping Pavarotti - Buro Bannink

Een muzikale camping vol grappige personages.

Carmen is dol op zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen, het liefst de hele dag door! Daarom gaat ze op vakantie naar de muzikale camping van de bekende meneer Varotti. Maar zodra ze daar aankomt en haar tentje opzet merkt ze ineens dat er iets niet klopt. Het is stil. Veel te stil. Wat is er aan de hand? Ga met Carmen op onderzoek uit en maak kennis met de tuinier Jan Sevilla, hond Domingo, toiletdiva mevrouw Callas en natuurlijk de campingbaas zelf: meneer Varotti!

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. O.a. aria's uit ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. Met Mirthe Bron en Mark van Vliet.

Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny - Nationale Opera

Waar het Paradijs een hel wordt

Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny van Kurt Weill en Bertolt Brecht is een sarcastische parabel over een doorgeslagen kapitalisme. In Mahagonny mag alles, als er maar betaald wordt. Weills mengvorm van klassiek, jazz en populaire deuntjes zorgt voor wervelend muziektheater. Terwijl Mahagonny in het songspiel aanvankelijk nog iets van een paradijs had, zien we in Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny een stad die is gesticht om mensen zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen. De voornaamste regel is dat iedereen moet doen wat hij wil: vreten, seks, boksen, zuipen… Alleen geen geld hebben is een zonde. Aan het eind gaat Mahagonny in vlammen op.Regisseur Ivo van Hove werkt in zijn enscenering zoals vaker met videoprojecties van Tal Yarden & Christopher Ash. Jan Versweyveld, Van Hoves vaste scenograaf, ontwerpt decor en licht.

Hoe goed wil je het hebben? - Andermans Veren Live

Andermans Veren Live viert dit seizoen haar tienjarig bestaan! In de jubileumvoorstelling Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen. Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van veen, iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd. En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst. Met Johan Hoogeboom, Mirthe Bron, Matthias Valk, Kirsten Berkx en Bas Marée.

Met de punt naar voren, In de Stemming en Purper Ladies - Dames Eerst

Speellijst

 • 15
  dec 2021
  Theater
  Comedy café Utrecht Utrecht
 • 19
  dec 2021
  Theater
  Comedy café Amsterdam, 15:00 Amsterdam
 • 19
  dec 2021
  Theater
  Comedy café, Utrecht 20:30 Utrecht
 • 21
  dec 2021
  Theater
  Comedy café, Amsterdam Amsterdam